SESTDIENA: ALUS KVARTĀLS - ALTERNATĪVA VECRĪGAS KROGIEM
20. apr. 2018
Tuvojoties īstajai alus baudīšanas sezonai, Rīgas alus kvartālā paviesojies arī Latvijas slavenākais restorānu un ēstūžu apskatnieks Egils Zirnis, kurš brīvdienu žurnāla SestDiena rubrikā aplūkojis gan pašu alus kvartālu, gan izpētījis bāra Taka brango piedāvājumu.
"Viegli pamanāms, ka ģeogrāfiski šis kvartāls Briāna ielas rajonā ir alternatīva Vecrīgas alus krogiem, un akcents uz vietējiem aliem varētu īpaši interesēt tūristus," pauž E. Zirnis.
Ēdienu apskatnieks bāra Taka piedāvājumu ir novērtējis varen augstu - gan atmosfēra, gan apkalpošana izpelnījušās maksimālo vērtējumu, piecas zvaigznes!
Rakstu PDF formātā var iegūt šeit.
DB.LV: MIESTIŅA RAŽOTĀJI GATAVOJAS SEZONAI
9. mar. 2018
"Alus ir latviešu nacionālais dzēriens, ar kuru varam lepoties tikpat ļoti kā Skotija ar viskiju vai Francija ar vīnu," teic Alus kvartāla idejas iniciators, Valmiermuižas alus darītavas saimnieks Aigars Ruņģis.
Pavasaris tuvojas, un vai visiem gribas zināt, kas alus brūvētājiem aiz ādas! Par to, ko šajā sezonā piedāvās Latvijas alus ražotāji, raksta db.lv, un garām nav paslīdējis nepamanīts arī Alus kvartāla īpašais piedāvājums - vairāk nekā 100 alus šķirnes no Latvijas ražotājiem deviņos krogos Rīgas centrā! Vairāk var lasīt šeit: http://www.db.lv/zinas/miestina-razotaji-gatavojas-sezonai-472732
Rakstu PDF formātā var iegūt šeit un šeit.